020 120 4000 myynti@matkavekka.fi

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Bailupaatti -risteily 26.-27.10.2019

(2 Reviews)
Hinta
Alkaen59 €
Hinta
Alkaen59 €
26.10.2019
Varaa
* Please select all required fields to proceed to the next step.

Varaa

Lisää suosikkeihin

Adding item to wishlist requires an account

241730
Yleinen myynti alkaa 14.2. klo 9.
Kuvaus

Syksyn kuumin bileristeily Bailupaatti nostaa ankkurinsa syksyllä 2019 Halloween teemalla!

Meininki nousee jälleen nextille levelille kun liuta kirkkaimpia eturivin artisteja saa Bailupaatin keinumaan Itämeren aalloilla. Risteilyn bilemeinigistä vastaavat mm. Nikke Ankara, Petri Nygård, Portion Boys, Lukas Leon, Aste, Rosvosektori ja Ollie. Suomen kärki DJ:den joukkoon lukeutuva DJ Mista S pitää huolen siitä, että bileet jatkuvat aamutunneille saakka! Bailupaatin juontajana toimii NRJ:n Iltapäivästä tuttu räiskyvä persoona Alexander Eklund! Luvassa huippumeininkiä ympäri vuorokauden. Kutsu kaverisi tähän tapahtumaan ja ota hänet mukaan taatusti vuoden ikimuistoisimpiin halloween-bileisiin.

Haluatko mittavia etuja ja alennuksia? Tilaa Bailupaatin uutiskirje ja hyödynnä ennakkovaraajan edut! Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisten joukossa parhaimmat tarjoukset, pääset nauttimaan vain uutiskirjeen tilaajille suunnatuista ennakkovaraajan eduista, ja varmistat seurueellesi parhaat paikat syksyn ikimuistoisimmalta bileristeilyltä jo hyvissä ajoin ennen yleisen lipunmyynnin alkua!

ENNAKKOVARAAJAN ETULIPUT
Myynti ennakkoon uutiskirjeen tilaajille: 5.2.2019.
 
YLEINEN MYYNTI
Yleinen myynti aukeaa ystävänpäivänä: 14.2.2019.

SINUSTAKO BAILUPAATIN KAJUUTTOJEN KUNKKU?

Hanki yhtä leveä hymy kuin Kajuuttojen Kunkulla. Ryhdy Kajuuttojen Kunkuksi tekemällä ryhmävaraus ja hanki itsellesi ja ystävällesi mittavia etuja. Lue lisää Kajuuttojen Kunkun eduista!

Erotu eduksesi ja korota lippusi STARA VIP -luokkaan!
STARA VIP sisältää pääsyn eksklusiiviseen VIP tilaisuuteen klo 21-23 laivan discossa. Discossa on tarjolla juotavaa ja snackseja. Mukaansatempaava tanssiryhmän esitys ja Suomen kärki DJ:den joukkoon lukeutuva DJ Mista S pitävät huolen siitä että tunnelma pysyy kuumana. Lisäksi saat näyttävän STARA VIP -kaulapassin.
VARAA HETI – PAIKKOJA RAJOITETUSTI. (Hinta: 19€/hlö).

Puuttuuko sinulta hyttikaveri Bailupaatille? Bailupaatille on saatavilla myös yksittäisiä mies- ja naispaikkoja b-luokan 2 hengen hytteihin.

————
ANKKUROIDU BAILUPAATIN SOMEKANAVILLE
Facebook
Instagram

OSALLISTU TAPAHTUMAAN FACEBOOKISSA Halloween Bailupaatti | Turku 26.10.2019
 
 

6 – ja 8 -hengen perhehytit eivät ole varattavissa nettisivuillamme, kysythän näitä myynnistämme: p. 020-120 4000 / myynti@matkavekka.fi

Lähtö

La 26.10. klo 17:00 – 19:00 Lähtöselvitys avoinna

La 26.10. klo 19:30 Baltic Princess lähtee Turusta (Siljan terminaali)

Maissaoloaika

Ei maissakäyntiä

Paluu

Su 27.10. klo 18:30 Baltic Princess palaa Turkuun (Siljan terminaali)

Hinta sisältää

 • Risteily valitussa hyttiluokassa
 • Bailupaatti -risteilyohjelma

Lisämaksusta

 • Ateriat laivalla
 • STARA VIP -lippu, hinta 19 €: Sisältää pääsyn eksklusiiviseen VIP tilaisuuteen klo 21-23 laivan discossa. Discossa on tarjolla juotavaa ja snackseja. Mukaansatempaava tanssiryhmän esitys ja Suomen kärki DJ:den joukkoon lukeutuva DJ Mista S pitävät huolen siitä että tunnelma pysyy kuumana. Lisäksi saat näyttävän STARA VIP -kaulapassin.

Matka-asiakirjat

Suomen kansalaisen matkustusasiakirjana käy passi,  henkilökortti  tai ajokortti.

Muuta tietoa

IKÄRAJA 18 V.

Ateriat
 • Buffetillallinen klo 19:30, hinta 34 €/hlö
 • Meriaamiainen, hinta 12 €/hlö
 • Erikoisaamiainen, hinta 18 €/hlö
 • Buffetlounas klo 13:30, hinta 26 €/hlö
Kuvia
Kartta
Hyvä tietää

Maksuehdot

 • Varausmaksu on 50 eur/hlö. Nettivarauksissa varausmaksu maksetaan heti. Myyntipalvelusta tilatessa eräpäivä 7 vrk varauksesta. Loppumaksu 35 vrk ennen lähtöä.
 • Maksamalla varausmaksun sitoudut maksu- ja peruutusehtoihin.

Peruutusehdot

 • Peruutus viimeistään 35 vrk ennen matkaa, peruutuskulu 50 eur/hlö
 • Peruutus 34 vrk – 14 vrk ennen matkaa, peruutuskulu 75 % matkan hinnasta/kuitenkin vähintään 50 eur (Koskee myös liityntäkuljetusta.)
 • Peruutus alle 14 vrk ennen matkaa, peruutuskulu 95 % matkan kokonaishinnasta (Koskee myös liityntäkuljetusta ja aterioita.)

Huomioi että peruutustapauksissa muiden hytissä asuvien hinta nousee.

Kaikkien varauksella olevien lähtijöiden nimi- ja syntymäaikatiedot tulee toimittaa viimeistään
35 vrk ennen lähtöä (21.9. mennessä); tämän jälkeen muutoskulu 20 eur/hlö (koskee myös nimettömiä paikkoja).

Matkustajatiedot

Ennen matkaa matkustajan on ilmoitettava seuraavat tiedot matkavaraukseen: etunimi, sukunimi, sukupuoli, kansalaisuus ja syntymäaika. Laivayhtiöillä on risteilyjä koskevia ikärajoituksia. Jos ikärajavaatimus ei täyty, matkalla tulee olla mukana valvoja/holhooja. Bailupaatti -risteilyllä ikäraja on 18-vuotta.

Mahdollinen invaliditeetti, jolla voi olla merkitystä pelastustoimenpiteiden kannalta (esim. näkö- tai kuulovamma) tulee ilmoittaa matkavarauksen yhteydessä. Yhteystiedot johon laivayhtiö ja matkanjärjestäjä voi ilmoittaa mahdollisista aikataulumuutoksista tai poikkeustilanteista.

Club one -numerot tulee toimittaa viimeistään viikkoa ennen lähtöä. Tämän jälkeen laivayhtiö ei ota niitä vastaan. (Ei koske lähempänä lähtöä tehtyjä uusia varauksia.) Huom! Matkalipussa tulee olla virallinen etu- ja sukunimi ja sama nimi tulee olla myös club one -kortissa.

Matkustusasiakirjat

Kaikilla matkustajilla tulee olla matkalle lähtiessään mukanaan tarvittavat matkustusasiakirjat. Ilman asianmukaisia asiakirjoja matkustava asiakas voidaan käännyttää missä vaiheessa matkaa tahansa takaisin. Ilman tarvittavia asiakirjoja matkustaneet takaisin käännytetyt eivät ole oikeutettuja rahan palautukseen varatusta matkasta tai sen muuttamiseen kuluitta. Laivayhtiöt ja satamat noudattavat ISPS-säännöstöä (International Ship and Port Facility Security Code), joka velvoittaa laivayhtiötä ja satamaviranomaisia tekemään matkustusdokumenttien satunnaistarkastuksia.

Varustamo edellyttää, että matkustajalla tulee aina olla matkalla mukana viranomaisen myöntämä asiakirja, jolla hän voi tarvittaessa todistaa henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa. Henkilöltä, joka ei halua todistaa tai joka ei pysty todistamaan henkilöllisyyttään ja/tai kansalaisuuttaan ja ilmoittamaan sitä pyydettäessä, voidaan evätä pääsy alukselle. Matkustaja on velvollinen ottamaan itse selvää passi- ja viisumimääräyksistä ja vastaa itse kaikista mahdollisista lisäkustannuksista, joita hänelle aiheutuu matkustusasiakirjojen puuttumisen vuoksi.

Matkustusasiakirjat Ruotsiin matkustettaessa
* Suomen ja muiden Pohjoismaiden kansalaiset: Pohjoismaiden (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Islanti) kansalaisilta ei vaadita passia. Sinulla tulee olla kuitenkin matkalla mukana jokin viranomaisen myöntämä asiakirja, jolla voit tarvittaessa todistaa henkilöllisyytesi, esim. ajokortti tai henkilökortti (väliaikainen henkilökortti ei käy matkustusasiakirjana).

* Muut EU-kansalaiset:passi tai kuvallinen EU-standardien mukainen henkilökortti

* Muiden maiden kansalaiset: passi sekä tarvittaessa viisumi

Matkaliput – laivaannousukortit

Laivaannousukortit saa osanottajatodistusta vastaan Matkavekan lähtöselvityspisteestä, joka sijaitsee Siljan terminaalin 1. kerroksessa. Lähtöselvitys on avoinna klo 17 – 19. Säilytä laivaannousukortti huolellisesti. Se toimii myös hyttiavaimena ja siihen voi olla tallennettuna etukäteen ostettuja palveluja, kuten ateriakuponkeja. Kastunut, taitettu tai esimerkiksi leikattu kortti ei enää toimi. Säilytäthän laivaannousukortin erillään puhelimesta ja sähkölaitteista, sillä laivaannousukortin magneettiraita voi vahingoittua ja puhelin tai muut sähkölaitteet voivat ottaa häiriötä magneettiraidasta.

Matkavekan liityntäkuljetuksella tulijat saavat lippunsa kuljettajalta terminaaliin saavuttaessa.
Erikoisristeilyillä emme voi taata samalla varauksella olijoille samaa bussia, mikäli bussiinnousupaikat ovat eri paikkakunnilta.

Terminaali Turussa: Linnankatu 91, 20100 Turku

Muuta huomioitavaa 

  • Matkavekalla on oikeus peruuttaa liityntäkuljetus satamaan ja muuttaa matka alkavaksi satamasta, jos kuljetukseen ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia. Liityntäkuljetus voidaan peruuttaa viimeistään 14 vrk ennen matkalle lähtöä.
  • Esiintyjät sitoumuksetta.
  • Mikäli hytti on vajaakäytössä, on laivayhtiöllä oikeus vaihtaa se saman tasoiseen hyttiin,
   jossa on ilmoitettua matkustajamäärää vastaava määrä vuoteita.
  • Omien juomien ja kaiuttimien vienti laivalle on kielletty.

ENNEN LAIVAAN NOUSUA ON LAUKKUTARKASTUS, JOTEN SAAVUTHAN SATAMAAN AJOISSA.

 • Taxfree -myymälässä ei ole alkoholin myyntiä lähtöiltana

Varauksissa noudatetaan matkapakettilakia:

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Matkavekka luovuttaa lipun varanneiden tiedot tapahtumajärjestäjälle risteilyn jälkeen.


Kehotamme ottamaan riittävän peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen ajoissa (heti kun varausmaksu on suoritettu).