020 120 4000 myynti@matkavekka.fi

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Bailupaatti -risteily 29.-30.9.2018

(2 Reviews)
Hinta
Alkaen49 €
Hinta
Alkaen49 €
29.9.2018
Varaa
* Please select all required fields to proceed to the next step.

Varaa

Lisää suosikkeihin

Adding item to wishlist requires an account

208525
Risteily on myynnissä.
Kuvaus

Syksyn eeppisin bileristeily nostaa ankkurinsa Turusta 29.9.2018!

Bailupaatti® palaa syksyllä 2018 suurempana kuin koskaan! Risteilyn bilemeiningistä vastaa tuttuun tapaan liuta kirkkaimpia eturivin artisteja, mm. Nikke Ankara, Portion Boys, Mäkki. Suomen kärki DJ:t pitävät huolen siitä, että bileet jatkuvat aamutunneille saakka. Mukana bilettämässä nähdään myös sosiaalisesta mediasta tunnettu Slim Mill & Squad.

Luvassa huippumeininkiä ympäri vuorokauden. Kutsu kaverisi tähän tapahtumaan ja ota hänet mukaan syksyn ikimuistoisimmalle risteilylle. Tätä bileristeilyä ei kannata jättää väliin! Varaa lippusi nyt. Älä jää rannalle!

Puuttuuko sinulta hyttikaveri Bailupaatille? Bailupaatille on saatavilla myös yksittäisiä mies- ja naispaikkoja b-luokan 2 hengen hytteihin.

Tutustu Bailupaatin verkkosivuihin!
Osallistu Bailupaatin Facebook-tapahtumaan.
Tykkää Bailupaatista Facebookissa.
Seuraa Bailupaattia Instagramissa.

HINNASTO:
(Hinnat eur/hlö)

** 6 – ja 8 -hengen perhehytit eivät ole varattavissa nettisivuillamme, kysythän näitä myynnistämme: p. 020-120 4000 / myynti@matkavekka.fi **

Lähtö

La 29.9. klo 18:00 – 19:45 Lähtöselvitys avoinna

La 29.9. klo 20:15 Baltic Princess lähtee Turusta (Siljan terminaali)

Maissaoloaika

Ei maissakäyntiä

Paluu

Su 30.9. klo 19:15 Baltic Princess palaa Turkuun (Siljan terminaali)

Hinta sisältää

 • Risteily valitussa hyttiluokassa
 • Bailupaatti -risteilyohjelma

Lisämaksusta

 • Ateriat laivalla
 • Stara VIP -lippu 19 € (Sisältää pääsyn Stara VIP tilaisuuteen klo 21-23 laivan discossa, jossa tarjolla juomaa ja snackseja sekä näyttävän Stara VIP-kaulapassin. PAIKKOJA RAJOITETUSTI.)

Matka-asiakirjat

Suomen kansalaisen matkustusasiakirjana käy passi,  henkilökortti  tai ajokortti.

Muuta tietoa

IKÄRAJA 18 V.

Ateriat
 • Buffetillallinen klo 20:15, hinta 33 €/hlö
 • Meriaamiainen klo 6:00 - 10:00, hinta 10,50 €/hlö
 • Erikoisaamiainen klo 6:00 - 10:00, hinta 16,50 €/hlö
 • Buffetlounas klo 14:00, hinta 25 €/hlö
Kuvia
Kartta
Hyvä tietää

Maksuehdot 30.6.2018 mennessä tehdyille varauksille:

 • Ennakkomaksu on 50 eur/hlö. Nettivarauksissa ennakkomaksu maksetaan heti. Myyntipalvelusta tilatessa eräpäivä 7 vrk varauksesta. Loppumaksu 35 vrk ennen lähtöä.
 • Maksamalla ennakkomaksun sitoudut maksu- ja peruutusehtoihin.

Peruutusehdot 30.6.2018 mennessä tehdyille varauksille:

 • Peruutus viimeistään 35 vrk ennen matkaa, peruutuskulu 50 eur/hlö
 • Peruutus 34 vrk – 14 vrk ennen matkaa, peruutuskulu 75 % matkan hinnasta (Koskee myös liityntäkuljetusta.)
 • Peruutus alle 14 vrk ennen matkaa, peruutuskulu 100 % matkan hinnasta (Koskee myös liityntäkuljetusta.)
 • Peruutus lääkärintodistuksella kuluna 50 eur/hlö (edellyttää, että peruutus tehdään viimeistään satamassa lähtöpäivänä). Lääkärintodistus tulee toimittaa Matkavekkaan 2 viikon sisällä peruutuksen tekemisestä.
 • Kaikissa peruutustapauksissa kuluihin lisätään palvelumaksu 12 eur.

Huomioi että peruutustapauksissa muiden hytissä asuvien hinta nousee. Ei koske lääkärintodistuksella tehtyjä peruutuksia.

Maksuehdot 1.7.2018 alkaen tehdyille varauksille:

 • Varausmaksu on 50 eur/hlö. Nettivarauksissa varausmaksu maksetaan heti. Myyntipalvelusta tilatessa eräpäivä 7 vrk varauksesta. Loppumaksu 35 vrk ennen lähtöä.
 • Maksamalla varausmaksun sitoudut maksu- ja peruutusehtoihin.

Peruutusehdot 1.7.2018 alkaen tehdyille varauksille:

 • Peruutus viimeistään 35 vrk ennen matkaa, peruutuskulu 50 eur/hlö
 • Peruutus 34 vrk – 14 vrk ennen matkaa, peruutuskulu 75 % matkan hinnasta (Koskee myös liityntäkuljetusta.)
 • Peruutus alle 14 vrk ennen matkaa, peruutuskulu 95 % matkan kokonaishinnasta (Koskee myös liityntäkuljetusta.)
 • Kaikissa peruutustapauksissa kuluihin lisätään palvelumaksu 12 eur.

Huomioi että peruutustapauksissa muiden hytissä asuvien hinta nousee.

Kaikkien varauksella olevien lähtijöiden nimi- ja syntymäaikatiedot tulee toimittaa viimeistään
35 vrk ennen lähtöä (25.8. mennessä); tämän jälkeen muutoskulu 20 eur/hlö.

Matkustajatiedot

Ennen matkaa matkustajan on ilmoitettava seuraavat tiedot matkavaraukseen: etunimi, sukunimi, sukupuoli, kansalaisuus ja syntymäaika. Laivayhtiöillä on risteilyjä koskevia ikärajoituksia. Jos ikärajavaatimus ei täyty, matkalla tulee olla mukana valvoja/holhooja. Bailupaatti -risteilyllä ikäraja on 18-vuotta.

Mahdollinen invaliditeetti, jolla voi olla merkitystä pelastustoimenpiteiden kannalta (esim. näkö- tai kuulovamma) tulee ilmoittaa matkavarauksen yhteydessä. Yhteystiedot johon laivayhtiö ja matkanjärjestäjä voi ilmoittaa mahdollisista aikataulumuutoksista tai poikkeustilanteista.

Club one -numerot tulee toimittaa viimeistään viikkoa ennen lähtöä. Tämän jälkeen laivayhtiö ei ota niitä vastaan. (Ei koske lähempänä lähtöä tehtyjä uusia varauksia.) Huom! Matkalipussa tulee olla virallinen etu- ja sukunimi ja sama nimi tulee olla myös club one -kortissa.

Matkustusasiakirjat

Kaikilla matkustajilla tulee olla matkalle lähtiessään mukanaan tarvittavat matkustusasiakirjat. Ilman asianmukaisia asiakirjoja matkustava asiakas voidaan käännyttää missä vaiheessa matkaa tahansa takaisin. Ilman tarvittavia asiakirjoja matkustaneet takaisin käännytetyt eivät ole oikeutettuja rahan palautukseen varatusta matkasta tai sen muuttamiseen kuluitta. Laivayhtiöt ja satamat noudattavat ISPS-säännöstöä (International Ship and Port Facility Security Code), joka velvoittaa laivayhtiötä ja satamaviranomaisia tekemään matkustusdokumenttien satunnaistarkastuksia.

Varustamo edellyttää, että matkustajalla tulee aina olla matkalla mukana viranomaisen myöntämä asiakirja, jolla hän voi tarvittaessa todistaa henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa. Henkilöltä, joka ei halua todistaa tai joka ei pysty todistamaan henkilöllisyyttään ja/tai kansalaisuuttaan ja ilmoittamaan sitä pyydettäessä, voidaan evätä pääsy alukselle. Matkustaja on velvollinen ottamaan itse selvää passi- ja viisumimääräyksistä ja vastaa itse kaikista mahdollisista lisäkustannuksista, joita hänelle aiheutuu matkustusasiakirjojen puuttumisen vuoksi.

Matkustusasiakirjat Ruotsiin matkustettaessa
* Suomen ja muiden Pohjoismaiden kansalaiset: Pohjoismaiden (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Islanti) kansalaisilta ei vaadita passia. Sinulla tulee olla kuitenkin matkalla mukana jokin viranomaisen myöntämä asiakirja, jolla voit tarvittaessa todistaa henkilöllisyytesi, esim. ajokortti tai henkilökortti (väliaikainen henkilökortti ei käy matkustusasiakirjana).

* Muut EU-kansalaiset:passi tai kuvallinen EU-standardien mukainen henkilökortti

* Muiden maiden kansalaiset: passi sekä tarvittaessa viisumi

Matkaliput – laivaannousukortit

Laivaannousukortit saa osanottajatodistusta vastaan Matkavekan lähtöselvityspisteestä, joka sijaitsee Siljan terminaalin 1. kerroksessa. Lähtöselvitys on avoinna klo 18 – 19. Säilytä laivaannousukortti huolellisesti. Se toimii myös hyttiavaimena ja siihen voi olla tallennettuna etukäteen ostettuja palveluja, kuten ateriakuponkeja. Kastunut, taitettu tai esimerkiksi leikattu kortti ei enää toimi. Säilytäthän laivaannousukortin erillään puhelimesta ja sähkölaitteista, sillä laivaannousukortin magneettiraita voi vahingoittua ja puhelin tai muut sähkölaitteet voivat ottaa häiriötä magneettiraidasta.

Matkavekan liityntäkuljetuksella tulijat saavat lippunsa kuljettajalta terminaaliin saavuttaessa. (Ei koske junalla tulijoita.)
Erikoisristeilyillä emme voi taata samalla varauksella olijoille samaa bussia, mikäli bussiinnousupaikat ovat eri paikkakunnilta.

Terminaali Turussa: Linnankatu 91, 20100 Turku

Muuta huomioitavaa 

  • Matkavekalla on oikeus peruuttaa liityntäkuljetus satamaan ja muuttaa matka alkavaksi satamasta, jos kuljetukseen ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia. Liityntäkuljetus voidaan peruuttaa viimeistään 14 vrk ennen matkalle lähtöä, risteilymatkoilla 3 vrk ennen lähtöä. Matkavekalla on oikeus muuttaa liityntäkuljetuksen kuljetusmuotoa viimeistään 3 vrk ennen lähtöä. Jos kuljetus peruutetaan kokonaan, matkustajalle palautetaan kuljetuksen hinta.
  • Esiintyjät sitoumuksetta.
  • Mikäli hytti on vajaakäytössä, on laivayhtiöllä oikeus vaihtaa se saman tasoiseen hyttiin,
   jossa on ilmoitettua matkustajamäärää vastaava määrä vuoteita.
  • Omien juomien ja kaiuttimien vienti laivalle on kielletty.

Ennen laivaan nousua on laukkutarkastus, joten saavuthan satamaan ajoissa.

 • Taxfree -myymälässä ei ole alkoholin myyntiä lähtöiltana

1.7.2018 alkaen tehdyissä varauksissa noudatetaan matkapakettilakia:

Matkaan sovelletaan yleisten matkapakettiehtojen sekä Matkavekan lisä- ja erityisehtojen määräyksiä ja matkan erityisluonteen vuoksi  tässä tarjouksessa mainittuja maksu-, muutos- ja peruutusehtoja. Sopimus syntyy, kun tarjouksessa mainittu varausmaksu on suoritettu.  www.matkavekka.fi/vakiotietolomake

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita.


Kehotamme ottamaan riittävän peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen ajoissa (heti kun varausmaksu on suoritettu).