020 120 4000 myynti@matkavekka.fi

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Baltic Princess 23 h -risteily Turusta

(2 Reviews)
Hinta
Hinta
Varaa
* Please select all required fields to proceed to the next step.
* You can select maximum 4 persons per each room.

Varaa

Lisää suosikkeihin

Adding item to wishlist requires an account

414
23 h risteily - lähtöjä 31.5.2017 asti
Kuvaus

Jätä hetkeksi arjen kiireet ja vaihda viihteelle! Vuorokauden mittaisella matkalla ei nousta maihin – ja miksi pitäisikään, sillä laivalla on kaikki mitä ihminen ilonpitoon tarvitsee. Viisi erilaista ruokaravintolaa, neljän baarin joukossa myös sikaribaari sekä kolme tilavaa tanssipaikkaa ja lukuisat huippuesiintyjät takaavat, että kulinaristisia elämyksiä, katseltavaa, kuunneltavaa ja tanssittavaa riittää. Laivan putiikeista löytyy niin muotia, makuja, tuoksuja kuin kauneuttakin. Kannattaa tulla nautiskelemaan kauempaakin.

Nauti myös laivan monipuolisesta ravintola-tarjonnasta, ostoksista, hyvän olon palveluista – lapsille on  tietenkin myös omaa ohjelmaa!

** Myynnissä on myös  invahyttejä, allergiahyttejä,  lemmikkihyttejä, sviittejä sekä 6 -hengen perhehyttejä;  kysythän näitä myynnistämme: p. 020-120 4000 / myynti@matkavekka.fi **

Lähtö

klo 20.15 Turun satama (Linnasatama)
klo 6.10 Värtahamnen (paikallista aikaa)

Maissaoloaika

Ei maissakäyntiä

Paluu

klo 07:10 Värtahamnen (paikallista aikaa)
klo 19:15 Turun satama

Hinta sisältää

 • Risteily valitussa hyttiluokassa
 • Risteilyohjelma

Lisämaksusta

 • Ateriat laivalla
 • Henkilöauto parkkiin laivalle

Muuta tietoa

Ikäraja 18 v.
Esiintyjät sitoumuksetta

Matkaohjelma

Turku -Tukholma

Aikataulu: Turku – Tukholma, Baltic Princess:

 • klo 18:45 Lähtöselvitys
 • klo 20.15 Lähtö Turun satamasta (Linnasatama)

Tukholma - Turku

Aikataulu Tukholma – Turku, Baltic Princess:

 • klo 06.10 Saapuminen Tukholmaan (Ei maissakäyntiä)
 • klo 07.10 Lähtö Tukholmasta
 • klo 19.15 Saapuminen Turkuun (Linnasatama)
Kuvia
Kartta
Hyvä tietää

Maksuehdot

 • Verkkokaupassa ei palvelumaksua.
 • Myyntipalvelussa perimme 12 € palvelumaksun / varaus. Yli 10 hengen varaukset ilman palvelumaksua.
 • Ennakkomaksu on 50 € / henkilö. Nettivarauksissa ennakkomaksu maksetaan heti. Myyntipalvelusta tilatessa eräpäivä 7 vrk varauksesta. Loppumaksu 35 vrk ennen lähtöä.
 • Maksamalla ennakkomaksun sitoudut maksu- ja peruutusehtoihin.

Peruutusehdot:

 • Peruutus yli 35 vrk ennen kuluna 50 € / varattu paikka
 • Peruutus 35 vrk-14 vrk ennen kuluna 75 %/hlö matkan hinnasta
 • Peruutus alle 14 vrk ennen kuluna koko matkan hinta
 • Peruutus lääkärintodistuksella kuluna 50 €/hlö (edellyttää, että peruutus tehdään viimeistään satamassa lähtöpäivänä). Lääkärintodistus tulee toimittaa matkan myyjälle 2 viikon sisällä peruutuksen tekemisestä.
 • Kaikissa peruutustapauksissa kuluihin lisätään palvelumaksu 12 €.

Huomioi että peruutustapauksissa muiden hytissä asuvien hinta nousee. Nimenmuutokset: 20 €/hlö, kun lähtöön on alle 35 vrk. Kaikkien varauksella olevien lähtijöiden nimi- ja syntymäaikatiedot tulee toimittaa viimeistään 35 vrk ennen lähtöä; tämän jälkeen muutoskulut 20 €/hlö.

Matkustajatiedot

Ennen matkaa matkustajan on ilmoitettava seuraavat tiedot matkavaraukseen: etunimi, sukunimi, sukupuoli, kansalaisuus ja syntymäaika. Laivayhtiöillä on risteilyjä koskevia ikärajoituksia. Jos ikärajavaatimus ei täyty, matkalla tulee olla mukana valvoja/holhooja. Risteilymatkoilla ikäraja on 18-vuotta.  Ajoneuvosta vaaditaan rekisterinumero sekä korkeus- ja pituusmitat.

Mahdollinen invaliditeetti, jolla voi olla merkitystä pelastustoimenpiteiden kannalta (esim. näkö- tai kuulovamma) tulee ilmoittaa matkavarauksen yhteydessä. Yhteystiedot johon laivayhtiö ja matkanjärjestäjä voi ilmoittaa mahdollisista aikataulumuutoksista tai poikkeustilanteista.

Matkustusasiakirjat

Kaikilla matkustajilla tulee olla matkalle lähtiessään mukanaan tarvittavat matkustusasiakirjat. Ilman asianmukaisia asiakirjoja matkustava asiakas voidaan käännyttää missä vaiheessa matkaa tahansa takaisin. Ilman tarvittavia asiakirjoja matkustaneet takaisin käännytetyt eivät ole oikeutettuja rahan palautukseen varatusta matkasta tai sen muuttamiseen kuluitta. Laivayhtiöt ja satamat noudattavat ISPS-säännöstöä (International Ship and Port Facility Security Code), joka velvoittaa laivayhtiötä ja satamaviranomaisia tekemään matkustusdokumenttien satunnaistarkastuksia.

Varustamo edellyttää, että matkustajalla tulee aina olla matkalla mukana viranomaisen myöntämä asiakirja, jolla hän voi tarvittaessa todistaa henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa. Henkilöltä, joka ei halua todistaa tai joka ei pysty todistamaan henkilöllisyyttään ja/tai kansalaisuuttaan ja ilmoittamaan sitä pyydettäessä, voidaan evätä pääsy alukselle. Matkustaja on velvollinen ottamaan itse selvää passi- ja viisumimääräyksistä ja vastaa itse kaikista mahdollisista lisäkustannuksista, joita hänelle aiheutuu matkustusasiakirjojen puuttumisen vuoksi.

Viralliset matkustusasiakirjat Ruotsiin matkustettaessa
Suomen ja muiden Pohjoismaiden kansalaiset: Virallista matkustusasiakirjaa ei tarvita, mutta henkilöllisyys on voitava tarvittaessa todistaa (esim. EU ajokortti). Muut EU-kansalaiset: Passi tai kuvallinen EU-standardien mukainen henkilökortti. Muiden maiden kansalaiset: Passi sekä tarvittaessa viisumi.

Matkaliput – laivaannousukortit

Laivaannousukortit saa osanottajatodistusta vastaan Matkavekan lähtöselvityspisteestä, joka sijaitsee satamassa terminaalin sisääntulokerroksessa. Lähtöselvitys alkaa 1,5 tuntia ennen laivan lähtöä. Säilytä laivaannousukortti huolellisesti. Se toimii myös hyttiavaimena ja siihen voi olla tallennettuna etukäteen ostettuja palveluja, kuten ateriakuponkeja. Kastunut, taitettu tai esimerkiksi leikattu kortti ei enää toimi. Säilytäthän laivaannousukortin erillään puhelimesta ja sähkölaitteista, sillä laivaannousukortin magneettiraita voi vahingoittua ja puhelin tai muut sähkölaitteet voivat ottaa häiriötä magneettiraidasta.

Laivaannousu

Ilman ajoneuvoa matkustavien asiakkaiden tulee olla lähtöselvityksessä viimeistään 30 minuuttia ennen laivan lähtöä. Suosittelemme kuitenkin ilmoittautumaan lähtöselvityksessä viimeistään tuntia ennen. Lähtöselvitys sulkeutuu ja laivaannousu päättyy 20 minuuttia ennen laivan lähtöaikaa. Kun lähtöselvitys on päättynyt, laivaan ei enää pääse.  Automatkustajien tulee ilmoittautua ja noutaa laivaannousukortit Matkavekan lähtöselvityksessä viimeistään tuntia ennen lähtöä, jonka jälkeen auton voi ajaa laivaan. 

Terminaali Turussa: Turun satama (Linnasatama), Tyynenmerenkatu 8, 00220 Helsinki
Terminaali Tallinnassa: Tallinnan D-terminaali, Lootsi 13, 10151 Tallinn

Muuta huomioitavaa 

 • Ikäraja risteilylle on 18 v. Huom! Valvojan (vähintään 25 v) tulee majoittua samaan hyttiin valvottaviensa kanssa.
 • Esiintyjät sitoumuksetta.
 • Mikäli hytti on vajaakäytössä, on laivayhtiöllä oikeus vaihtaa se saman tasoiseen hyttiin,
  jossa on ilmoitettua matkustajamäärää vastaava määrä vuoteita.