020 120 4000 myynti@matkavekka.fi

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Israelin kiertomatka

(2 Reviews)
Hinta
Alkaen1,460 €
Hinta
Alkaen1,460 €
Varaa
* Please select all required fields to proceed to the next step.

Varaa

Lisää suosikkeihin

Adding item to wishlist requires an account

3072
2.-10.3.2018,12.-20.3.2018
Kuvaus

Israelin kiertomatka tarjoaa monipuolisen kuvan Israelista. Matkan perushintaan sisältyy runsas retkiohjelma. Pysähdymme Raamatun tapahtumapaikoilla ja purjehdimme Genesaretinjärven aalloilla. Ihastelemme Galilean lempeän kauniita maisemia ja nousemme myös Golanin ylängölle. Uimme Kuollessa meressä. Matkan tärkein kohde on tietysti kaupunkien kaupunki Jerusalem, kolmen uskonnon pyhä kaupunki.

Matka 13.-21.10.2017, hinta alk. 1649 e/hlö – matka loppuunmyyty
Matka 20.-28.10.2017, hinta alk. 1589 e/hlö – matka loppuunmyyty
Matka 2.-10.3.2018, hinta alk. 1590 e/hlö
Matka 12.-20.3.2018, hinta alk. 1460 e/hlö

Vuosi 2017 ei ole vain Suomen ja reformaation merkkivuosi. Se on moninkertainen juhlavuosi myös Israelille. Vuodet 1897, 1917, 1947 ja 1967 ovat tärkeitä virstanpylväitä juutalaisen kansan ja Israelin historiassa. Ne kertovat, että Abrahamin 4000 vuotta sitten saama lupaus kantaa meidän päiviimme. Israel on ihme, oli sitten kyseessä toistuvasti vainotun kansan elossa säilyminen, autioituneen maan muuttumi-nen hedelmätarhaksi sen saatua asukkaansa takaisin tai heprean kielen uudestisyntyminen. Aloitamme matkan Israelin sydämestä, Jerusalemista. Juudean vuoristosta ja Jerusa-lemin sykkeestä siirrymme Galilean kauniin luonnon keskelle, Jeesuksen kotimaise-miin. Golan, Kinneret ja Karmel eivät matkan jälkeen ole enää vain nimiä kaukaisesta histo-riasta.
3000 vuoden takaa kuuluu huudahdus: ”Minä iloitsin, kun kuulin sanan: Me lähdemme – Jerusalemiin.” Tervetuloa mukaan erilaiselle elämys-matkalle mukavassa seurassa taitavan ja kokeneen oppaan luotsatessa matkaa.

Hinta sisältää

  • lennot Helsinki-Tel Aviv-Helsinki Finnairin reittilennolla turisti- luokassa
  • lentokenttäverot ja matkustajamaksut
  • matkaohjelman mukaiset kuljetukset sekä tutustumiskohteet
  • majoitus kahden hengen huoneessa puolihoidolla
  • oppaan ja matkanjohtajajien palvelut

Lisämaksusta

  • Yhden hengen huoneen lisämaksu 490 e/hlö (13.10.2017), 420 e (20.10.2017 lähdöllä), 480 e (2.3. ja 12.3.18 lähdöllä)

Matka-asiakirjat

Suomen kansalaiset tarvitsevat matkalla voimassa olevan passin, jonka tulee olla voimassa 6 kk matkan päättymisen jälkeen. Muiden maiden kansalaisten tulee tarkistaa dokumenttien tarpeellisuus kohdemaan viranomaisilta.

Muuta tietoa

Lentoaikataulut sitoumuksetta. Ajat paikallisaikoja. Tarkista aikataulu aina lentolipustasi!

Matkaohjelma

MenolentoHelsinki-Tel Aviv

menolento AY 797 Helsinki-Tel Aviv 20.05-00.30

PaluulentoTel Aviv-Helsinki

paluulento AY 798 Tel Aviv-Helsinki 01.20-06.00

Majoitus JerusalemMajoitus Jerusalem

Jerusalem, Jerusalem Tower (tai vastaava)
Hotelli sijaitsee kaupungin liikekeskustassa Vanhankaupungin lähellä. Suosittu Ben Jehudan kävelykatu on noin viiden minuutin kävelymatkan päässä. Hotellissa on 120 huonetta, joissa kylpyhuone, ilmastointi, puhelin ja tv.

Majoitus TiberiasMajoitus Tiberias

Tiberias, Leonardo (tai vastaava)
Hotelli sijaitsee aivan Genesaretinjärven rannan tuntumassa, lyhyen kävelymatkan päässä Tiberiaksen keskustasta. Hotellissa on 198 huonetta, joissa kylpyhuone, ilmastointi, tv, minibaari ja hiustenkuivaaja.

Matkaohjelmat

Matka: 13.-21.10.2017

13.10. lähdöllä oppaana Pentti Holi (puh. +358407213939) ja matkanjohtajina Riittta Keskimäki (puh. +358405441517) ja Kristiina Tanhua-Laiho (puh. +358400729791)

MATKAOHJELMA
PE 13.10. Lento Helsingistä Tel Aviviin, jonne saavumme lauantaina puolenyön jälkeen. Sieltä on vajaan tunnin bussimatka Juudean vuorille Jerusalemiin, jossa majoittuminen Jerusalem Tower -hotelliin kaupungin sydämessä.

LA 14.10. Aamulla on mahdollisuus nukkua pidempään. Puolilta päivin lähdemme näköalakierrokselle Juudean vuorimaahan: Tammi-laakson, Bet Shemeksen ja Ein Keremin maisemiin. Kertaamme Raamatun tapahtumia, ihastelemme Juudean ja Jerusalemin kauneutta sekä rauhoitumme kaupunkien kaupungin erityisessä ilmapiirissä.

SU 15.10. Päivän aluksi vierailemme parlamenttitalon, Knessetin, edustalla sijaitsevan menoran luona. Israel-museossa tutustumme Jerusalemin pienoismalliin ja Kirjan pyhäkköön. Vierailemme myös Herzlin vuorella. Sieltä ajamme Betlehemin Paimenten kedolle, suuren ilosanoman ensiesityksen näyttämölle.

MA 16.10. Aloitamme päivän Puutarhahaudalla, jonka jälkeen nousemme Öljyvuorelle. Sieltä laskeudumme Kanaemon kirkon kautta Getsemanen puutarhaan ja siellä sijaitsevaan Kaikkien kansojen kirkkoon. Viivymme hetken Länsi-muurilla (Itkumuuri). Nousemme Siionin vuorelle. Kävelemme juuta-laisten, muslimien ja kristittyjen kortteleissa. Astelemme myös Cardo-kadun ja Jeesuksen kärsimys-tien, Via Dolorosan, kiveyksillä.

TI 17.10. Jerusalemista ajamme Jerikon tietä Kuolleellemerelle. Nousemme En Gedin kenttäkoulun näköalapaikalle, josta katsoen autio-maan keskellä sijaitseva keidas on kuin tarjottimella. Ahavan tehtailla tutustumme Kuolleenmeren terveys- ja kosmetiikkateollisuuteen. Pysäh-dymme uimaan maailman alim-massa paikassa, Kuolleessameressä. Sieltä jatkamme Jordaninlaakson tietä Galileaan. Poikkeamme Jordanvirran kastepaikalla. Illalla saavumme Tiberiakseen, jossa majoittuminen hotelliin ja illallinen.

KE 18.10. Päivän aluksi ajamme Autuuksien vuorelle. Sieltä nousem-me Golanin ylätasangolle, joka on ollut lukuisten sotien taistelutanner. Vierailemme veden ja viinin kaupun-gissa, Katzrinissa. Tutustumme Banyasin, Filippuksen Kesarean ja Kirkastusvuoren, Hermonin, maise-miin. Käymme Jordanin alkulähteillä. Palaamme Kirjat Shmonan ja Naftalin vuorten kautta Tiberiakseen.

TO 19.10. Kuljemme Jeesuksen jalanjäljissä. Purjehdimme oikukkaan Gennesaretinjärven aalloilla. Pysähdymme rannalle Tabghaan, jossa Pietarista tuli kokoaikainen opetuslapsi. Kapernaumista jatkamme matkaa Jisreelin tasangon, Nasaretin ja Kaanan kautta Tiberiakseen. Paluu-matkalla poikkeamme Kinneretin asutuksen maustekaupassa.

PE 20.10. Lähdemme puolilta päivin; ensimmäisenä etappina on Muchrakan uhripaikka Karmel-vuorella. Jatkamme Haifaan, josta laskeudumme Välimeren rannikolle. Ajamme Sharonin tasankoa etelään ja jatkamme Israelin tärkeimpään kulttuuri- ja bisneskeskukseen Tel Aviv-Jaffaan. Sieltä siirrymme Ben Gurionin lentokentälle, Lyddaan.

LA 21.10. Paluulento Tel Avivista lähtee klo 01.20. Helsinkiin saavumme klo 06.00.

HOTELLIT
13.–17.10. Jerusalem Tower sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa. Suositulle Ben Jehuda -ostos- ja kävelykadulle on viiden minuutin kävely.
17.–20.10. Tiberias Leonardo Gennesaretinjärven rannalla noin 10 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta
Hotellit sitoumuksetta.

LENTOAIKATAULU
Pe 13.10. Helsinki – Tel Aviv klo 19.55 – 00.20 (la 14.10.)
La 21.10. Tel Aviv – Helsinki klo 01.20 – 06.00

Lentoaikataulu sitoumuksetta. Tarkista aikataulu aina lentolipustasi!

Huom: Ilmoittaudu viimeistään: 10.7.2017

Matka: 20. -28.10.2017

20.10. lähdöllä oppaana Pentti Holi (puh. +358407213939) ja matkanjohtajina Asko ja Leena Hiltunen (puh. +358400251700)

Tervetuloa yhteiselle matkalle Israeliin!
Tutkimme matkalla aimo annoksen Raamattua sen tapahtumapaikoilla. Retkillä perehdymme myös Israelin historiaan ja nykyiseen elämänmenoon syysloman leppoisassa hengessä. Nautimme kauniista luonnosta ja matkanteosta nuorekkaan, elinvoimaisen Israelin kansan keskellä. Retkiohjelmat on rytmitetty niin nuorempien kuin varttuneempienkin matkalaisten makuun sopiviksi.

MATKAOHJELMA
PE 20.10. Lento Helsingistä Tel Aviviin, jonne saavumme lauantaina (21.10.) puolenyön jälkeen. Sieltä on vajaan tunnin bussimatka Juudean vuorille Jerusalemiin. Majoittuminen Jerusalem Tower-hotelliin, jossa asumme tiis-taihin saakka.

LA 21.10. Aamulla mahdollisuus nukkua kauemmin, hotelliaamiaista tarjoillaan tavallista myöhempään. Iltapäivällä orientoiva kävelykierros hotellin lähiympäristöön sekä bussiajelu Jerusalemissa; Tayeletin näköalapaikka, Oscar Schindlerin hauta, Raamatullinen eläintarha.

SU 22.10. Päivän aluksi teemme kierroksen Jerusalemin uudemmassa osassa mm. parlamenttitalon, Knessetin, edustalle sijoitetulla menoralla. Käymme Israel-museossa. Tutustumme Jerusalemin pienoismalliin ja Kirjan pyhäkköön. Vierailemme myös natsivainojen uhrien kunniaksi perustetussa keskuksessa, Yad Vashemissa. Sieltä ajamme Betlehemin kautta Paimenten kedolle. Käymme myös Siionin vuorella.

MA 23.10. Aloitamme retkipäivämme Puutarhahaudalla, jossa ehtoollisen vietto. Jatkamme Scopus-vuoren kautta Öljymäelle, josta ihastelemme Jerusalemin upeita näkymiä. Laskeudumme Kidronin laakson rinnettä Kaikkien kansojen kirkkoon ja Getsemanen puutarhaan. Vierailemme Itkumuurilla (Länsimuurilla). Käyskentelemme itämaisissa kiehtovissa basaareissa, Via Dolorosalla ja Cardo-kadulla. Tutustumme myös kristikunnan pyhimpään paikkaan, Pyhänhaudan kirkkoon.

TI 24.10. Jerusalemista ajamme Jerikon tietä Kuolleelle merelle. Vierailemme Ahavan kosmetiikkatehtailla, jonka jälkeen uimme maailman alimmassa paikassa, Kuolleessa meressä. Sieltä jatkamme Jordaninlaakson tietä Galileaan. Matkalla poikkeamme Jordanvirran kastepaikalla. Illalla saavumme Tiberiakseen, jossa majoittuminen ja illallinen

KE 25.10. Ensimmäisenä Galilean päivänä kuljemme Jeesuksen jalanjäljissä. Purjehdimme oikukkaan Galilean meren aalloilla. Pysähdymme Genesaretinjärven rannalle Tabghaan, jossa Pietarista tuli kokoaikainen opetuslapsi. Käymme Kapernaumissa. Sieltä jatkamme matkaamme luonnonkauniin Sahnen lämpöisten vesien puistoon, jossa pidämme uima- ja lepotauon.

TO 26.10. Ajamme Autuuksien vuoren kautta viiden opetuslapsen kotikaupunkiin Betsaidaan. Nousemme Golanin tasangolle, joka on ollut lukuisten sotien taistelutanner. Vierailemme veden ja viinin kaupungissa Katzrinissa. Tutustumme Filippuksen Kesarean ja Kirkastusvuoren, Hermonin maisemiin. Käymme Jordanin alkulähteillä.

PE 27.10. Tiberiaksesta lähdemme puolenpäivän jälkeen Nasaretin ja Jisreelin tasangon kautta Välimeren rannikolle. Levähdämme Karmel-vuorella ja vierailemme Kesareassa. Ajamme edelleen Sharonin tasankoa etelään ja jatkamme sieltä Israelin tärkeimpään kulttuuri- ja bisneskeskukseen Tel Aviv-Jaffaan, jossa syömme päivällisen. Sieltä ajamme Ben Gurionin lentokentälle, Lyddaan.

LA 28.10. Paluulento lähtee Tel Avivista klo 01.20 ja saapuu Helsinkiin klo 06.00

HOTELLIT
20. – 24.10 Jerusalem, hotelli Jerusalem Tower Hotelli sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa. Suosittu Ben Jehudan kävelykatu on viiden minuutin kävelymatkanpäässä. Huoneissa kylpyhuone, tallelokero, puhelin, wifi, ilmastointi ja tv.

24. – 27.10. Tiberias, hotelli Leonardo Hotelli sijaitsee Gennesaretin järven rannalla noin 10 min kävelymatkan päässä Tiberiaksen kaupungin keskustasta. Huoneissa kylpyhuone, tallelokero, puhelin, minibaari, ilmastointi ja tv.

LENTOAIKATAULU
20.10. Helsinki–Tel Aviv 20.05–00.30 (21.10.)
28.10. Tel Aviv–Helsinki 01.20–06.00
Llentoaikataulut sitoumuksetta. Tarkista lentoajat lentolipustasi!

Huom: Ilmoittaudu viimeistään: 14.7.2017

Matka: 2.-10.3.2018

2.-10.3.2018 lähdöllä oppaana Pentti Holi (puh. 040-721 3939) ja matkanjohtajina Erkki Lemetyinen (puh. 040-764 10509 ja Eeva-Liisa Siitonen (puh. 050-514 8745)

MATKAOHJELMA

PE 02.3. Lento Helsingistä Tel Aviviin, jonne saavumme tiistaina (3.3.) puolenyön jälkeen. Sieltä on vajaan tunnin bussimatka Juudean vuorille Jerusalemiin. Majoittuminen hotelliin, jossa asumme tiistaihin saakka.

LA 03.3. Aamulla mahdollisuus nukkua kauemmin, hotelliaamiaista tarjoillaan tavallista myöhempään. Puolilta päivin lähdemme näköalakierrokselle Juudean vuorimaan vehmaisiin maisemiin. Reitillemme osuvat mm. Tammilaakso, Bet-Semes ja Ein Kerem. Kertaamme Raamatun tapahtumia, ihastelemme Juudean ja Jerusalemin kauneutta sekä rauhoitumme kaupunkien kaupungin pyhyyden edessä.

SU 04.3. Aloitamme retkipäivän Puutarhahaudan ylösnousemusjuhlalla ja ehtoollisella. Sieltä nousemme Öljymäelle, josta ihastelemme Jerusalemin upeita näkymiä. Sieltä laskeudumme Kaikkien kansojen kirkkoon ja Getsemanen puutarhaan. Vierailemme Itkumuurilla (Länsimuurilla) Käyskentelemme juutalaisten, muslimien ja kristittyjen kortteleissa. Astelemme Cardo-kadulla ja Jeesuksen kärsimystiellä, Via Dolorosalla.

MA 05.3. Päivän aluksi tehdään kierros Jerusalemin uudemmassa osassa mm. Israelin parlamenttitalossa, Knessetissä. Käymme Israel-museossa. Tutustumme Jerusalemin pienoismalliin ja Kirjan pyhäkköön. Nousemme kansallispuistoon, Herzelin vuorelle ja käymme useiden Israelin merkkihenkilöiden haudoilla. Sieltä ajamme Betlehemin Paimenten kedolle, suuren ilosanoman ensiesityksen näyttämölle.

TI 06.3. Jerusalemista ajamme Jerikon tietä Kuolleelle merelle. Siellä ihastelemme En Gedin jylhiä kalliomaisemia ja virkistäviä vuoripuroja. Vierailemme myös Kuolleen mineraaleista terveys- ja kosmetiikkatuotteita valmistavalla Ahavan kosmetiikkatehtaalla, jonka jälkeen uimme maailman alimmassa paikassa, Kuolleessa meressä. Sieltä jatkamme Jordaninlaakson tietä Galileaan. Illalla saavumme Tiberiakseen, jossa majoittuminen ja illallinen.

KE 07.3. Toisena Galilean päivänä kuljemme Jeesuksen jalanjäljissä. Purjehdimme oikukkaan Galilean meren aalloilla. Pysähdymme Genesaretinjärven rannalle Tabghaan, jossa Pietarista tuli kokoaikainen opetuslapsi. Käymme Kapernaumissa. Sieltä jatkamme matkaamme, Gilboan luonnonsuojelualueelle, jossa on mm. 170 kasvilajia, runsaasti lintuja ja elämistöä. Sieltä laskeudumme Sahnen lämpöisten vesien puistoon, jossa pidämme uima- ja lepotauon. Palamme Kinneretin maustekaupan kautta majapaikkaamme Tiberiakseen.

TO 08.3. Päivän aluksi ajamme Autuuksien vuorelle. Sieltä nousemme Golanin ylätasangolle, joka on ollut lukuisten sotien taistelutanner. Käymme tähystelemässä kotkien pesäluolia Gamlassa. Vierailemme veden ja viinin kaupungissa Katzrinissa. Tutustumme Banyasin, Filippuksen Kesarean ja Hermonin maisemiin. Käymme Jordanin alkulähteillä. Palaamme 500 miljoonan muuttolinnun levähdyspaikan, Hula-järven kautta Tiberiakseen

PE 09.3. Tiberiaksesta matkaamme Nasaretin kautta Muchrakan uhripaikalle Karmel-vuorella. Jatkamme edelleen Haifaan. Sieltä laskeudumme Välimeren rannikolle. Ajamme edelleen Sharonin tasankoa etelään ja jatkamme sieltä Israelin tärkeimmän kulttuuri- ja bisneskeskuksen Tel Aviv-.Jaffon kautta Ben Gurionin lentokentälle, Lyddaan.

LA 10.3. Lento lähtee Tel Avivsta klo 01.20 ja saapuu Helsinkiin klo 06.00

HOTELLIT
02. – 06.3. Jerusalem, Jerusalem Tower. Hotelli sijaitsee kaupungin liike-keskustassa, lähellä Jerusalemin Vanhaakaupunkia. Suosittu Ben Jehudan kävelykatu on viiden minuutin kävelymatkan päässä.
06.- 09.3. Tiberias, Leonardo hotelli. Hotelli sijaitsee Genesaretinjärven rannalla noin 10 min kävelymatkan päässä Tiberiaksen keskustasta.
Hotellit sitoumuksetta.

LENTOAIKATAULU ( Finnair):
pe 02.3. Helsinki-Tel Aviv 20.05 – 00.30 (3.3.)
la 10.3. Tel Aviv-Helsinki 01.20 – 06.00

Lentoaikataulu sitoumuksetta. Tarkista aikataulu aina lentolipustasi!

Varaukset viimeistään 20.12.2017.

Matka 12.-20.3.2018

12.-20.3. 2018 lähdöllä oppaana Pentti Holi (puh. 040-721 3939) ja matkanjohtajina Olli Seppänen (puh. 0400-806 749) ja Antti Hietamäki (puh. 0400-953 549)

MATKAOHJELMA:

MA 12.3.Lento Helsingistä Tel Aviviin, jonne saavumme tiistaina puolenyön jälkeen (13.3.). Sieltä on vajaan tunnin bussimatka Juudean vuorille Jerusalemiin. Majoittuminen Jerusalem Tower-hotelliin, jossa asumme perjantaihin saakka.

TI 13.3. Aamulla mahdollisuus nukkua kauemmin, hotelliaamiaista tarjoillaan tavallista myöhempään. Iltapäivän retkellä tutustutaan hotellin ympäristöön sekä Daavidin kaupungin ja Siloan arkeologisiin kaivauksiin Itä-Jerusalemissa (Hiskian tunneli).

KE 14.3. Aloitamme retkipäivän ohjelman Puutarhahaudalla. Sieltä ajamme Öljyvuorelle ja edelleen Getsemanen puutarhaan sekä siellä sijaitsevaan Kaikkien kansojen kirkkoon. Viivymme hetken Itkumuurilla (Länsimuuri). Käyskentelemme juutalaisten, muslimien ja kristittyjen kortteleissa. Astelemme myös Cardo-kadun ja Jeesuksen kärsimystien, Via Dolorosan kiveyksillä.

TO 15.3 Päivän aluksi vierailemme Israelin parlamenttitalossa, Knessetissä ja sen edustalle sijoitetulla menoralla. Israel-museossa tutustumme Jerusalemin pienoismalliin ja Kirjan pyhäkköön. Vierailemme myös natsivainojen uhrien kunniaksi perustetussa keskuksessa, Yad Vashemissa. Sieltä ajamme Betlehemin kautta Paimenten kedolle. – Päivällisen jälkeen on mahdollisuus järjestää jäähyväiskierros Jerusalemin vuorille ja iltavalaistun kaupungin kauniisiin kortteleihin ja puistoihin. (Iltakierros ei sisälly retkipakettiin)

PE 16.3. Jerusalemista ajamme Juudean autiomaan halki Kuolleelle merelle. En Gedin keitaalla patikoimme pienen kierroksen jylhien kallioiden, lähteiden ja vuoripurojen keskellä. Vierailemme Ahavan kosmetiikkatehtailla, jonka jälkeen uimme maailman alimmassa paikassa, Kuolleessa meressä. Sieltä jatkamme Jerikon kautta Jordaninlaakson tietä Galileaan. Illalla saavumme Tiberiakseen, jossa majoittuminen ja illallinen.

LA 17.3. Ajamme päivän aluksi Autuuksien vuorelle. Sieltä jatkamme Golanin tasangolle, joka on ollut lukuisten sotien taistelutanner. Vierailemme veden ja viinin kaupungissa Katzrinissa. Tutustumme Filippuksen Kesarean ja Hermonin maisemiin. Käymme Jordanin alkulähteillä Danissa. Palaamme Kirjat Shmonan kautta Tiberiakseen.

SU 18.3. Toisena Galilean päivänä kuljemme Jeesuksen jalanjäljissä. Purjehdimme oikukkaan Galilean meren aalloilla. Pysähdymme Genesaretinjärven rannalle Tabghaan, jossa Pietarista tuli kokoaikainen opetuslapsi. Käymme Kapernaumissa. Sieltä jatkamme matkaamme luonnonkauniin Sahnen lämpöisten vesien puistoon, jossa pidämme uinti-ja lepotauon. Paluumatkalla poikkeamme Kinneretin asutuksen mauste- ja herkkukaupassa.

MA 19.3. Tiberiaksesta lähdemme puolilta päivin Nasaretin ja Jisreelin maisemien kautta Muchrakan uhripaikalle Karmel-vuorella. Sieltä laskeudumme Välimeren rannikolle. Ajamme edelleen Sharonin tasankoa etelään ja jatkamme Israelin tärkeimpään kulttuuri-ja bisneskeskukseen Tel Aviv-Jaffaan. Sieltä siirrymme itämaisen aterian jälkeen Ben Gurionin lentokentälle, Lyddaan.

TI 20.3. Paluulento Tel Avivista Helsinkiin.

HOTELLIT
12.-16.3. Jerusalem Tower hotelli sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa. Suositulle Ben Jehuda -ostos- ja kävelykadulle on viiden minuutin kävely.
16.–19.13 Tiberias Leonardo hotelli, Gennesaretinjärven rannalla noin 10 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta.
Hotellit sitoumuksetta.

LENTOAIKATAULU ( Finnair):
12.3. Helsinki-Tel Aviv 20.05 – 00.30 (13.3.)
20.3. Tel Aviv-Helsinki 01.20 – 06.00

Lentoaikataulu sitoumuksetta. Tarkista aikataulu aina lentolipustasi!
Ilmoittaudu viimeistään: 20.12.2017

Kuvia
Kartta
Matkaehdot

Ilmoittautuminen:
Verkkokaupassa, ei palvelumaksua.
Puhelimitse tai sähköpostilla Hanna Piilonen, hanna.piilonen(at)matkavekka.fi tai puh. 020 120 4984, palvelumaksu 12 e/varaus
Mies- tai naispaikat varataan Hannan toimesta
ilmoittautumiset viimeistään 2.3.2018 ja 12.3.2018 lähdöillä viimeistään 20.12.2017.

Maksamalla ennakkomaksun hyväksyt maksu- ja peruutusehdot:

Maksuehdot

Kun matka varataan alle 60 vrk ennen lähtöpäivää koko matkan hinta maksetaan varauksen yhteydessä.
Kun matka varataan vähintään 60 vrk ennen lähtöpäivää varausmaksu on 250 €/henkilö
verkkokaupassa varausmaksu maksetaan aina varauksen yhteydessä
myyntipalvelusta varattaessa varausmaksu erääntyy maksettavaksi 7 vrk varauksesta
loppumaksu erääntyy maksettavaksi 70 vrk ennen matkaa
Maksamalla matkan/varausmaksun matkustaja hyväksyy matka- ja peruutusehdot.

Peruutusehdot

jos matka peruutetaan viimeistään 61 vrk ennen sen alkamista, peritään toimistokuluina 250 €/henkilö
jos matka peruutetaan 60 – 17 vrk ennen sen alkamista, peritään kuluina 50 % matkan hinnasta/henkilö
jos matka peruutetaan myöhemmin kuin 16 vrk ennen sen alkamista, ei matkasta suoriteta mitään takaisinmaksua
Palvelumaksua ei peruutustapauksessa palauteta.

Sairaustapauksissa (edellyttää lääkärintodistusta, jossa mainitaan kykemättömyys lähteä matkalle) tai muun ylivoimaisen esteen (määritelty yleisissä valmismatkaehdoissa kohdissa 5.1–5.2) vuoksi tapahtuvissa peruutuksissa kulut selvitetään tapauskohtaisesti. Näissä tapauksissa matkatoimistolla on oikeus periä toimistokulut, palvelumaksu sekä palveluntarjoajien veloittamat kulut, joista matkanjärjestäjä ei saa hinnanpalautusta (esim. lentoliput, majoituspalvelut, ennakkoon maksetut retket, lipputilaukset jne.).

Suosittelemme riittävän peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen ottamista jo matkan varausvaiheessa.

Tämä matka on valmismatka, josta on asetettu vakuus Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV). Vastuullinen matkanjärjestäjä on Primera Holidays Oy. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä matkanjärjestäjän lisä- ja erityisehtoja. Reittilentopohjaisissa matkoissa maksu- ja peruutusehdot ilmoitetaan matkakohtaisesti. Matkanjärjestäjä varaa oikeuden peruuttaa matkan tai matkasarjan vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Peruutuksesta ilmoitetaan viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua.

Hyvää matkaa!