020 120 4000 myynti@matkavekka.fi

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä, Silja Line

(2 Reviews)
Hinta
Hinta
Varaa
* Please select all required fields to proceed to the next step.
* You can select maximum 4 persons per each room.

Varaa

Lisää suosikkeihin

Adding item to wishlist requires an account

882
Päivä Tukholmassa -risteily - lähtöjä 31.5.2017 asti
Kuvaus

Tällä uljaalla aluksella tunnet olevasi lomalla heti, kun laiva irtoaa satamasta! Risteilyllä ehdit kokea kaksi erilaista iltaa ja viettää tapahtumarikkaan päivän Pohjolan trendimekassa Tukholmassa. Miniloma on nimeään isompi – varaa heti!

Laiva on oma lomamaailmansa. Lukuisat ravintolat tarjoavat mahtavia makunautintoja, tax free -myymälästä löydät edulliset tuliaiset ystäville ja sukulaisille ikään katsomatta, ja tosishoppaajan kannattaa tutustua myös laivan luksustuotemyymälöihin. Hyvänolon osastot kutsuvat rentoutumaan, ravintoloissa on tasokasta viihdeohjelmaa musiikista tanssiin ja akrobatiasta tähtiesiintyjiin. Lapsille ja nuorille löytyy oma valtakuntansa pallomerineen ja pleikkapeleineen. Viihdy, nautiskele ja vietä mukavaa aikaa läheistesi kanssa!

** Myynnissä on myös  invahyttejä, allergiahyttejä,  lemmikkihyttejä, sviittejä sekä 6 -hengen perhehyttejä;  kysythän näitä myynnistämme: p. 020-120 4000 / myynti@matkavekka.fi **

Lähtö

Lähtöselvitys Helsingin Eteläsatamassa: 16:00 – 16:30
Helsinki – Tukholma klo 17:00 – 09:30

Maissaoloaika

Mahdollisuus maissakäyntiin 09:30 – 16:00.

Paluu

Tukholma – Helsinki klo 17:00 – 09:55.

Hinta sisältää

 • Risteily valitussa hyttiluokassa
 • Risteilyohjelma

Lisämaksusta

 • Ateriat laivalla
 • Henkilöauto parkkiin laivalle
 • À la carte -pöytävaraukset

Matka-asiakirjat

Matkalla vaaditaan passi tai kuvallinen henkilökortti. Ajokortti ei kelpaa matka-asiakirjana.

Muuta tietoa

Ikäraja 18 v.
Esiintyjät sitoumuksetta

Matkaohjelma

Helsinki-Tallinna

Aikataulu: Helsinki-Tallinna, Silja Europa:

 • klo 16:30 Lähtöselvitys
 • klo 18:30 Lähtö Helsingistä (Länsiterminaali 1)

Tallinna-Helsinki

Aikataulu 31.3.2017 Tallinna-Helsinki, Silja Europa:

 • klo 08:00-12:10 Maissakäynti Tallinnassa
 • klo 12:30 Lähtö Tallinnasta (D-terminaali)
 • klo 16:00 Saapuminen Helsinkiin (Länsiterminaali 1)
Kuvia
Kartta
Hyvä tietää

Maksuehdot

 • Verkkokaupassa ei palvelumaksua.
 • Myyntipalvelussa perimme 12 € palvelumaksun / varaus. Yli 10 hengen varaukset ilman palvelumaksua.
 • Ennakkomaksu on 50 € / henkilö. Nettivarauksissa ennakkomaksu maksetaan heti. Myyntipalvelusta tilatessa eräpäivä 7 vrk varauksesta. Loppumaksu 35 vrk ennen lähtöä.
 • Maksamalla ennakkomaksun sitoudut maksu- ja peruutusehtoihin.

Peruutusehdot (koskee myös liityntäkuljetuksia):

 • Peruutus yli 35 vrk ennen kuluna 50 € / varattu paikka
 • Peruutus 35 vrk-14 vrk ennen kuluna 75 %/hlö matkan hinnasta
 • Peruutus alle 14 vrk ennen kuluna koko matkan hinta
 • Peruutus lääkärintodistuksella kuluna 50 €/hlö (edellyttää, että peruutus tehdään viimeistään satamassa lähtöpäivänä). Lääkärintodistus tulee toimittaa matkan myyjälle 2 viikon sisällä peruutuksen tekemisestä.
 • Kaikissa peruutustapauksissa kuluihin lisätään palvelumaksu 12 €.

Huomioi että peruutustapauksissa muiden hytissä asuvien hinta nousee. Nimenmuutokset: 20 €/hlö, kun lähtöön on alle 35 vrk. Kaikkien varauksella olevien lähtijöiden nimi- ja syntymäaikatiedot tulee toimittaa viimeistään 35 vrk ennen lähtöä; tämän jälkeen muutoskulut 20 €/hlö.

Matkustajatiedot

Ennen matkaa matkustajan on ilmoitettava seuraavat tiedot matkavaraukseen: etunimi, sukunimi, sukupuoli, kansalaisuus ja syntymäaika. Laivayhtiöillä on risteilyjä koskevia ikärajoituksia. Jos ikärajavaatimus ei täyty, matkalla tulee olla mukana valvoja/holhooja. Risteilymatkoilla ikäraja on 18-vuotta.  Ajoneuvosta vaaditaan rekisterinumero sekä korkeus- ja pituusmitat.

Mahdollinen invaliditeetti, jolla voi olla merkitystä pelastustoimenpiteiden kannalta (esim. näkö- tai kuulovamma) tulee ilmoittaa matkavarauksen yhteydessä. Yhteystiedot johon laivayhtiö ja matkanjärjestäjä voi ilmoittaa mahdollisista aikataulumuutoksista tai poikkeustilanteista.

Matkustusasiakirjat

Kaikilla matkustajilla tulee olla matkalle lähtiessään mukanaan tarvittavat matkustusasiakirjat. Ilman asianmukaisia asiakirjoja matkustava asiakas voidaan käännyttää missä vaiheessa matkaa tahansa takaisin. Ilman tarvittavia asiakirjoja matkustaneet takaisin käännytetyt eivät ole oikeutettuja rahan palautukseen varatusta matkasta tai sen muuttamiseen kuluitta. Laivayhtiöt ja satamat noudattavat ISPS-säännöstöä (International Ship and Port Facility Security Code), joka velvoittaa laivayhtiötä ja satamaviranomaisia tekemään matkustusdokumenttien satunnaistarkastuksia.

Varustamo edellyttää, että matkustajalla tulee aina olla matkalla mukana viranomaisen myöntämä asiakirja, jolla hän voi tarvittaessa todistaa henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa. Henkilöltä, joka ei halua todistaa tai joka ei pysty todistamaan henkilöllisyyttään ja/tai kansalaisuuttaan ja ilmoittamaan sitä pyydettäessä, voidaan evätä pääsy alukselle. Matkustaja on velvollinen ottamaan itse selvää passi- ja viisumimääräyksistä ja vastaa itse kaikista mahdollisista lisäkustannuksista, joita hänelle aiheutuu matkustusasiakirjojen puuttumisen vuoksi.

Matkustusasiakirjat Ruotsiin matkustattaessa

Suomen ja muiden Pohjoismaiden kansalaiset: Pohjoismaiden (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Islanti) kansalaisia koskee passivapaus eli Pohjoismaiden kansalaiset voivat liikkua Pohjoismaissa ilman matkustusasiakirjaa. Henkilöllisyys on tarvittaessa voitava todistaa. Mikäli Pohjoismaiden kansalainen matkustaa ilman passia tai henkilökorttia on suositeltavaa, että hänellä on mukanaan jokin muu viranomaisen myöntämä asiakirja (esim. ajokortti tai muu viranomaisen myöntämä asiakirja). Matkaseurueen mukana matkustavan alaikäisen henkilöllisyyden todistamiseksi riittää myös Kela-kortti. Viranomaiset voivat tarvittaessa vaihtaa matkustajan henkilöllisyyteen liittyviä tietoja henkilöllisyyden tarkistamiseksi.

Muiden maiden kansalaiset: Passi sekä tarvittaessa viisumi

Matkaliput – laivaannousukortit

Laivaannousukortit saa osanottajatodistusta vastaan Matkavekan lähtöselvityspisteestä, joka sijaitsee Länsisatamassa terminaalin 2. kerroksessa. Lähtöselvitys alkaa 2 tuntia ennen laivan lähtöä. Säilytä laivaannousukortti huolellisesti. Se toimii myös hyttiavaimena ja siihen voi olla tallennettuna etukäteen ostettuja palveluja, kuten ateriakuponkeja. Kastunut, taitettu tai esimerkiksi leikattu kortti ei enää toimi. Säilytäthän laivaannousukortin erillään puhelimesta ja sähkölaitteista, sillä laivaannousukortin magneettiraita voi vahingoittua ja puhelin tai muut sähkölaitteet voivat ottaa häiriötä magneettiraidasta.

Matkavekan liityntäkuljetuksella tulijat saavat lippunsa kuljettajalta terminaaliin saavuttaessa.
Erikoisristeilyillä emme voi taata samalla varauksella olijoille samaa bussia, mikäli bussiinnousu-
paikat ovat eri paikkakunnilta.

Laivaannousu

Ilman ajoneuvoa matkustavien asiakkaiden tulee olla lähtöselvityksessä viimeistään 30 minuuttia ennen laivan lähtöä. Suosittelemme kuitenkin ilmoittautumaan lähtöselvityksessä viimeistään tuntia ennen. Lähtöselvitys sulkeutuu ja laivaannousu päättyy 20 minuuttia ennen laivan lähtöaikaa. Kun lähtöselvitys on päättynyt, laivaan ei enää pääse.  Automatkustajien tulee ilmoittautua ja noutaa laivaannousukortit Matkavekan lähtöselvityksessä viimeistään tuntia ennen lähtöä, jonka jälkeen auton voi ajaa laivaan. 

Laivaannousu Silja Serenadelle ja Silja Symphonylle Helsingissä klo 15.30* alkaen ja Tukholmassa klo 15.15 alkaen (Commodore/Sviitti/Junior-Sviitti-matkustajat Helsingissä ja Tukholmassa klo 15.00 alkaen).
* 25.12.2016 laivaannousu Helsingissä poikkeuksellisesti klo 16.00 alkaen.

Huom! Päivä Tukholmassa -risteilyn matkustajilla on hytti käytössä myös laivan seistessä Helsingissä/Tukholmassa ja maihin- ja laivaannousu on mahdollista koko päivän.

Terminaali Helsingissä: Helsinki Eteläsatama, Olympiaterminaali, Olympiaranta 1
00140 Helsinki
Terminaali Tukholmassa: Tukholma Värtan, Hamnpirsvägen 10, 11574 Stockholm

Muuta huomioitavaa 

 • Ikäraja risteilylle on 18 v. Huom! Valvojan (vähintään 25 v) tulee majoittua samaan hyttiin valvottaviensa kanssa.
 • Esiintyjät sitoumuksetta.
 • Mikäli hytti on vajaakäytössä, on laivayhtiöllä oikeus vaihtaa se saman tasoiseen hyttiin,
  jossa on ilmoitettua matkustajamäärää vastaava määrä vuoteita.