020 120 4000 myynti@matkavekka.fi

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Tulimeri -risteily, Galaxy 19.-20.1.2018

(2 Reviews)
Hinta
Alkaen29 €
Hinta
Alkaen29 €
19.1.2018
Varaa
* Please select all required fields to proceed to the next step.
* You can select maximum 4 persons per each room.

Varaa

Lisää suosikkeihin

Adding item to wishlist requires an account

4365
Risteily on myynnissä
Kuvaus

** Baltic Princess on telakalla Tulimeren aikaan ja risteily seilataan nyt Galaxylla. **

******************************************************************************************************

RISTEILY ON TÄYNNÄ. JONOTUSLISTALLE VOIT ILMOITTAUTUA SÄHKÖPOSTILLA: tulimeri@matkavekka.fi

*******************************************************************************************************

Itämeri on jälleen liekeissä, kun kuumaakin kuumempi Tulimeri risteillään jälleen Turusta 19.–20.1.2018. Luvassa on huikeaa viihdettä ja alan asiaa sopivassa suhteessa jo 21. kerran. Tulimeri -risteily on ollut loppuunmyyty useana vuonna. Toimi siis nopeasti ja varaa paikkasi heti!

Maailman suurin palokuntalaisristeily Tulimeri on kaikkien palokuntalaisten vuoden yhteinen aloitustapahtuma. Risteily on tarkoitettu kaikille vapaaehtoisesti ja päätoimisesti pelastusalalla toimiville. Ja mukaan ovat tietysti tervetulleita myös kaikki pelastusalasta kiinnostuneet. Tulimeri sisältää runsaasti hyvää viihdettä, sopivasti alan asiaa ja ennen kaikkea riemukkaita jälleennäkemisiä, uusia tuttavuuksia ja hillitöntä hauskanpitoa hyvässä seurassa!

Tulimeri-risteilyä on järjestetty jo vuodesta 1998. Tulimeri toteutetaan Länsi-Suomen pelastusalan liiton, Kaakkois-Suomen pelastusalan liiton ja Uudenmaan pelastusliiton yhteistyönä.

www.tulimeri.fi

Varaa ryhmä!
Kun ryhmässä on vähintään 10 henkeä, voit varata matkan tuttuun tapaan sähköpostilla tulimeri@matkavekka.fi tai puhelimitse 020 120 4872.

Lähtö

Pe 19.1. klo 17.00 Lähtöselvitys alkaa
Pe 19.1. klo 19.30 Galaxy lähtee Turusta

Maissaoloaika

Ei maissakäyntiä

Paluu

La 20.1. klo 18.05 Galaxy saapuu Turkuun

Hinta sisältää

 • Risteily valitussa hyttiluokassa
 • Tulimeren risteilyohjelma

Lisämaksusta

 • Ateriat laivalla

Muuta tietoa

Ikäraja 18 v.
Esiintyjät sitoumuksetta

Kuvia
Kartta
Hyvä tietää

Maksuehdot

 • Verkkokaupassa ei palvelumaksua.
 • Myyntipalvelussa perimme 12 € palvelumaksun / varaus. (30.6. asti ilman palvelumaksua)
 • Ennakkomaksu on 30 € / henkilö. Nettivarauksissa ennakkomaksu maksetaan heti. Myyntipalvelusta tilatessa eräpäivä 7 vrk varauksesta. Loppumaksu 35 vrk ennen lähtöä.
 • Maksamalla ennakkomaksun sitoudut maksu- ja peruutusehtoihin.

Peruutusehdot:

 • Peruutus yli 35 vrk ennen lähtöä, peruutuskulut 20 € / hlö.
 • Peruutus 35 vrk – 15 vrk ennen lähtöä, peruutuskulut 75 % matkan hinnasta.
 • Peruutus alle 15 vrk ennen lähtöä, peruutuskulut 100 %.
 • Vähintään 20 hengen ryhmät voivat perua 15 % paikoista kuluitta 31.7.2017 asti.
 • Peruutus lääkärintodistuksella, peruutuskulut 25 € / hlö + laivayhtiön perimät kulut. Edellyttää, että peruutus tehdään viimeistään satamassa lähtöpäivänä. Lääkärintodistus tulee toimittaa Matkavekkaan 2 viikon sisällä peruutuksen tekemisestä.
 • Kaikissa peruutustapauksissa kuluihin lisätään palvelumaksu 12 €.

Huomioi että peruutustapauksissa muiden hytissä asuvien hinta nousee. Kaikkien varauksella olevien lähtijöiden nimi- ja syntymäaikatiedot tulee toimittaa viimeistään 14.12.; tämän jälkeen muutoskulut 20 €/hlö.

Kaikilla matkustajilla tulee olla matkalle lähtiessään mukanaan tarvittavat matkustusasiakirjat. Ilman asianmukaisia asiakirjoja matkustava asiakas voidaan käännyttää missä vaiheessa matkaa tahansa takaisin. Ilman tarvittavia asiakirjoja matkustaneet takaisin käännytetyt eivät ole oikeutettuja rahan palautukseen varatusta matkasta tai sen muuttamiseen kuluitta. Laivayhtiöt ja satamat noudattavat ISPS-säännöstöä (International Ship and Port Facility Security Code), joka velvoittaa laivayhtiötä ja satamaviranomaisia tekemään matkustusdokumenttien satunnaistarkastuksia.

Varustamo edellyttää, että matkustajalla tulee aina olla matkalla mukana viranomaisen myöntämä asiakirja, jolla hän voi tarvittaessa todistaa henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa. Henkilöltä, joka ei halua todistaa tai joka ei pysty todistamaan henkilöllisyyttään ja/tai kansalaisuuttaan ja ilmoittamaan sitä pyydettäessä, voidaan evätä pääsy alukselle. Matkustaja on velvollinen ottamaan itse selvää passi- ja viisumimääräyksistä ja vastaa itse kaikista mahdollisista lisäkustannuksista, joita hänelle aiheutuu matkustusasiakirjojen puuttumisen vuoksi.

Viralliset matkustusasiakirjat Ruotsiin matkustettaessa
Suomen ja muiden Pohjoismaiden kansalaiset: Virallista matkustusasiakirjaa ei tarvita, mutta henkilöllisyys on voitava tarvittaessa todistaa (esim. EU ajokortti). Muut EU-kansalaiset: Passi tai kuvallinen EU-standardien mukainen henkilökortti. Muiden maiden kansalaiset: Passi sekä tarvittaessa viisumi.

Matkaliput – laivaannousukortit

Matkaliput tilaajan sukunimellä Siljan terminaalista osanottajatodistusta vastaan. Ryhmien liput ryhmän / palokunnan nimellä. Lähtöselvitys alkaa klo 17.00.

Säilytä laivaannousukortti huolellisesti. Se toimii myös hyttiavaimena ja siihen voi olla tallennettuna etukäteen ostettuja palveluja, kuten ateriakuponkeja. Kastunut, taitettu tai esimerkiksi leikattu kortti ei enää toimi. Säilytäthän laivaannousukortin erillään puhelimesta ja sähkölaitteista, sillä laivaannousukortin magneettiraita voi vahingoittua ja puhelin tai muut sähkölaitteet voivat ottaa häiriötä magneettiraidasta.

 • Ikäraja risteilylle on 18 v. Huom! Valvojan (vähintään 25 v) tulee majoittua samaan hyttiin valvottaviensa kanssa.
 • Esiintyjät sitoumuksetta.
 • Mikäli hytti on vajaakäytössä, on laivayhtiöllä oikeus vaihtaa se saman tasoiseen hyttiin,
  jossa on ilmoitettua matkustajamäärää vastaava määrä vuoteita.