020 120 4000 myynti@matkavekka.fi

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Yhteystiedot

Matkavekka, Primera Holidays Oy

Matkavekka on suomalainen matkanjärjestäjä, joka muodostaa liiketoimintayksikkö Finland Toursin kanssa yhtiön nimeltä Primera Holidays Oy. Yhtiö syntyi vuoden 2016 alussa, kun Lomamatkat Oy ja Matkatoimisto Oy Matka-Vekka yhdistyivät. Toukokuusta 2017 alkaen kaikki Suomesta ulkomaille tehtävät matkat myydään Matkavekka-nimen alla. Primera Holidays Oy on yksi Suomen suurimpia matkanjärjestäjiä.

Toimintamme punaisena lankana on tarjota asiakkaillemme sellaisia lomamatkoja kuin he haluavat. Tästä syystä lennämme Helsingin lisäksi lomakohteisiin suoraan peräti 13 maakuntakentältä ympäri Suomen. Matkan varaaminen onnistuu näppärästi joko näiltä verkkosivuiltamme, soittamalla tai käymällä valtuutettujen jälleenmyyjiemme luona. Verkkokaupassa autamme chat-palvelussa. Ammattitaitoiset matkamyyjämme ovat valmiit neuvomaan sekä verkkokaupan käytössä että itse matkavarauksien tekemisessä. Rohkeasti vain kysymään chat-myyjältä!

Kokeneet, osaavat ja mukavat oppaamme varmistavat omalta osaltaan, että lomasi sujuu parhaalla mahdollisella tavalla. He ovat oman kohteensa asiantuntijoita ja heidän osaamistaan kannattaa hyödyntää, oli sitten kyse parhaan ruokapaikan tai patikkareitin löytämisestä. Oppaat päivystävät kohteissa ympäri vuorokauden, ja ovat mukana myös Matkavekan retkillä.

Primera Holidays Oy kuuluu pohjoismaiseen Primera Travel Group -matkailukonserniin, jolla on toimintaa kaikissa Pohjoismaissa. Konserniin kuuluu myös lentoyhtiö, Primera Air, jonka siivin monet maakuntalentomme lennetään. Primera Holidays Oy:n lisäksi nämä matkanjärjestäjät kuuluvat Primera Travel Groupiin: Bravo Tours, Heimsferdir, Iceland Tours, Norway Tours, Solia, Solresor, Terra Nova Iceland. Primera Travel Groupiin kuuluun myös Primera Air -lentoyhtiö.

Myyntipalvelu

Poikkeus aukioloaikoihin: ke 24.5. 8-16 ja 25.5. suljettu
Puhelinmyyntipalvelumme on avoinna:
ma-pe 8-18 ja la-su 10-14

Puheluhinnat  0201-alkuiseen yritysnumeroon: Lankapuhelimesta 8,35 snt/ puhelu + 16,69 snt/minuutti. Puhelujen hinnat voi tarkistaa Viestintäviraston sivustolta.

Sähköposti

Tavoitat meidät myös sähköpostitse tai alla olevalla lomakkeella.

Primera Holidays Oy

Äyritie 12 C (ei asiakaspalvelua)
01510 Vantaa

Y-tunnus: 0211270-0
SMAL tunnus: 19795
Valmismatkaliikerekisteritunnus: 3507/00//MjMv

Primera Holidays Oy on rekisteröitynyt Kuluttajavirastoon matkanjärjestäjäksi ja antanut Kuluttajaviraston vaatiman takauksen.

Ota meihin yhteyttä